Dobrodošli u City Hostel Banja Luka.

O NAMA

City Hostel Banja Luka

NAJVEĆI HOSTEL U BANJA LUCI

City Hostel Banja Luka je novoizgrađeni hostel sa najvećim smještajnim kapacitetima u Banja Luci, a nalazi se na svega desetak minuta šetnje od centra grada, u neposrednoj blizini glavne autobuske i željezničke stanice.

Izgrađen i opremljenim po uzoru na modele evropskih “bed and breakfast” hostela, City Hostel Banja Luka svojim gostima nudi čak 18 soba različitih kapaciteta i razmještaja, a svaka soba opremljena je vlastitim kupatilom sa tuš kabinom, besplatnim WiFi internetom, LCD televizorima sa preko 200 kanala, kao i nezaobilaznim klima uređajima.


Soba
Kapacitet
Metara od stanice
Minuta od grada

Takođe, našim posjetiocima obezbijedili smo besplatan parking za sve vrste motornih vozila, uključujući autobuse za veće grupe gostiju. U sklopu hostela nalazi se prostor za odlaganje prtljaga, kao i vešeraj.

Lokacija Banjalučkog velesajma, u sklopu koje se nalazi i naš hostel, na idealnoj je poziciji u odnosu na sve ono što vrijedi vidjeti i posjetiti u gradu Banja Luci i oko njega. Desetominutnom šetnjom lako se stiže do centra grada, ali i do banjalučkog Olimpijskog bazena. Čuveni rehabilitacioni centar “Miroslav Zotović” udaljen je svega četiri kilometra, dok se poznata Slatinska banja nalazi na 11 kilometara od hostela. Za sve posjetioce koji u Banja Luku stižu avionom, udaljenost City Hostela od Međunarodne zračne luke “Mahovljani” je svega 17 kilometara.

Ono čime se naročito ponosimo su usluge catering kuhinje, dostupne svim našim gostima, i to u dvije varijante:
- BB (bed ’n’ breakfast) - noćenje sa doručkom
- HB (half board) - polupansion, doručak/ručak ili večera


Kako doći do hostela

Ukoliko u Banja Luku stižete autobusom ili vozom, City Hostel Banja Luka vam je na dohvat ruke - udaljenost od glavne autobuske i željezničke stanice je svega 200 metara. Vožnja taksijem, dakle, trajala bi par minuta i koštala oko 3 BAM (1,5 Euro). Ako u Banja Luku dolazite avionom, udaljenost City Hostela od Međunarodne zračne luke “Mahovljani” od 17 km najbrže ćete prijeći taksijem, čija bi cijena trebalo da bude oko 30 BAM (15 Euro).


O Banja Luci